Sandal Ağacı Yağı

Stok Miktarı: VAR
Ürün Kodu: Sandal yağ 01

95,00

Miktar:

Açıklamalar

Sandal wood yağı tatlı aromatik ve uzun ömürlü, genellikle odunsu kokusu ile bilinir. Sıklıkla tütsü, parfüm, kozmetik ve tıraş sonrası ürünler için bir baz olarak kullanılır.  Sandal dünyanın en değerli ağaçlarından biridir. Tüm parçalar Sandal ağacı yağı ile özellikle öz odun ve kökleri, yaklaşık yüzde 6 uçucu yağ verir. Sakinleştirici etkisi ile meditasyona yardımcı olduğu için popüler bir aromaterapik kokudur. Ayrıca sunak kumaşlarını kutlarken kullanılması önerilir ve Yaşam Ağacı üzerindeki Hod ile ilişkili olduğu söylenir. Sandal Ağacı Ayurveda tıbbında bilinen Esansiyel Faydaları 1. Zihinsel berraklık 2. Rahatlatıcı ve sakinleştirici 3. Bellek güçlendirici 4. Doğal afrodizyak 5. Anti-viral ve antiseptik 6. Anti-inflamatuar 7. Balgamsöktürücü 8. Hipotansif dengeleyici 9. Anti - Karşıtı giderici

Ürüne ait yorum bulunamadı.

Benzer Ürünler

Hipotenüs Hipotenüs E-Ticaret Sistemleri İle Hazırlanmıştır.